PDA

View Full Version : Question to anyone that owns the Panasonic AG-AC90?



ingeborgdot
09-13-2013, 04:45 PM
I have just purchased the Panasonic AG-AC90 and have a question I need answered. It has to deal with the AV cable that comes with the camera. When I plug in the AV to the AV section in the camera it won't put out a signal to be able to stream something from the camera. The only way I can stream anything is to use the HDMI part of the camera. Is there some setting I am missing as to why it won't stream out from the AV plug when I am recording? Thanks.

Brutish Sailor
09-14-2013, 04:31 AM
Check your source settings first.

Also tell us: The program you are using to stream.

ingeborgdot
09-14-2013, 04:21 PM
I am using Play on Sports which is also know as the NFHS network now. It is a TBS based outfit so very reputable for sure. I am streaming into an elgato capture device which is then connected to a laptop with their software on it. My other cameras stream just fine with the component/composite connections.

Brutish Sailor
09-14-2013, 04:26 PM
Researching now. Just to knock out the no brainer questions, you allready verified that the A/V cable is selected as source? Basiclly, the device is set to capture video? Is their another device that has A/V connections to stream into the device?

This way we will determine if it is a Hardware issue on the capture device, or something going on with the camera side.

ingeborgdot
09-15-2013, 01:48 PM
Well, I found it in the settings. It was there, but I was just too stupid to see it. Got it changed and am ready to roll. Thanks for helping.